07.07.2020

Uzun Yaz Kahvaltılarını Şenlendirecek 4 Farklı Tarif

Kahvaltıyla ilgili hepimizin hemfikir olduğu konu günün en önemli öğünü olduğu, özellikle pazar gününün… İster çalışıyor olalım ister tatilde, kuş sütünün eksik olmadığı hafta sonu kahvaltılarını iple çekiyoruz. Sevdiklerimizle oturduğumuz o nefis sofralarda peynirler, zeytinler, yağlar, ballar, reçeller, omletler zaten tamam ama bazen de yeni tatlar istiyoruz. Bu yazımızda sizlere, muhtemelen hiçbirini daha önce tatmadığınız, yaratıcılığımızı sonuna kadar konuşturduğumuz birbirinden nefis kahvaltılık tarifler hazırladık. Mutfaktan yükselen nefis kokuların cazibesine kapılmaktan kendinizi alamayacağınızı ise şimdiden belirtelim! 😊

Milföyden Tavada Gözleme

Pofuduk Pınar Milföy, içerisinde Pınar Gurme Pastırma, Pınar Klasik Sucuk ve kaşar peyniri… Malzemeler hazırsa, gözlememiz şipşak tavaya! Dakikalar içerisinde hazırlayacağınız Milföyden Tavada Gözleme tarifi, ağzının tadını bilenleri sadece kokusuyla bile mest etmeye yeter.

Hindi Fümeli Lavaş Tost

Bildiğiniz tostları bir kenara bırakıp lavaştan, bol malzemeli ve erimiş cheddarıyla aklınızı başınızdan alacak bir tost yapmaya ne dersiniz? Tam buğday lavaş, Pınar Hindi Füme, kırmızı kapya biber, taze soğan ve maydanoz kullanarak hazırladığımız Hindi Fümeli Lavaş Tost tarifimiz, tadı ve görüntüsüyle her kahvaltının aranan lezzetlerinden olabilir. 😊

Sürpriz Dolgulu Milföy

Kahvaltının yıldızı olan malzemeleri tercih ederek iç harcını hazırladığımız Sürpriz Dolgulu Milföy tarifimiz, gurme damaklara ilaç gibi gelecek. Pınar Gurme Pastırma, Pınar Aç Bitir Sucuk, Pınar Aç Bitir Sosis, kaşar peyniri, maydanozdan oluşan harcımız puf puf Pınar Milföy’ün içine dolup en lezzetli sabahları size getiriyor.

Milföyden Peynirli Simit

Sokaktan simitçi geçse de alsak derdine son veren bir tarifle karşınızdayız. Evde, kendi simidimizi kendi favori malzemelerimizle hazırlıyoruz. Dışı çıtır, içi yumuşacık Pınar Milföy ve bol bol beyaz peynir dolgusuyla simit keyfini ikiye katlıyoruz.

Yemek kapışmasının hiç bitmediği, nefis kahvaltılar dileriz. 😊

Bu Yazıyı Paylaş
Diğer Lezzet Bilgileri

Sağlıklı yaşam, dengeli ve sağlıklı beslenmeye dair daha fazla bilgi için diğer yazılarımızı okuyabilirsiniz.