04.05.2020

Sahur Sofralarına Lezzet Katacak Pratik Tarifler

Ramazan ayı boyunca gündüzleri uzun süreler aç kaldığımız için sahurda neler yediğimiz oldukça önem kazanıyor. Ama sahur denince bizim aklımıza önce mahmur yüzler, bir göz kapalı yenen yemekler, sabah ezanı okunmadan son gayretle içilen sular geliyor.

Şimdi gelelim, alışıldık lezzetlerimizi sahur sofralarına taşımaya… Doyurucu ve besleyici olmasına özen gösterdiğimiz, lezzetinden de asla ödün vermediğimiz birbirinden nefis tariflerimizle Ramazan ayında da sizlerin yanındayız! 😊

Ispanaklı Labneli Rulo

Pınar Labne bizim efsanemizdir, kırmızı çizgimizdir. Ispanakla olan uyumu ise bir kere tadıp bir daha vazgeçemeyeceğiniz türden bir lezzete vesile olur. Üstelik bu enfes böreği sizin yerinize yapanlar var, açıp fırına atmanız yeterli ve evet, tüm söylediklerimiz gerçek! 😊

Milföyden Poğaça

Ramazan’ın en pofuduk poğaçasını yapmaya hazırsanız tarifi veriyoruz! Keyifle hazırlayacağınız, afiyetle yiyeceğiniz poğaçamız için ihtiyacınız olanlar; Pınar Milföy, Pınar Pastırma, ıspanak, kaşar peyniri, susam ve yumurta. Gurme lezzetlerin peşinden koşanlar, bu enfes poğaçaya bayılacak.

Peynirli Su Böreği

Pratikliği ve hafif lezzetiyle sahurun aranan lezzetlerinin başında Pınar Su Böreği geliyor. 😊 Üstelik içerdiği peynir ile de besleyici yönü de Ramazan ayında sizlerin yanında.

Evde Simit Yapımı

Akşamdan hazırlık yapıp sahura sürpriz bir lezzet katmaya ne dersiniz? Evde kolayca, kendi malzemelerimizle simit yapıyoruz. İnanın, düşündüğünüz kadar zahmetli ya da imkânsız değil. Pınar Milföy ile hazırlayacağınız simit, sahuru bir lezzet şölenine dönüştürebilir.

Huzurlu ve afiyette sahurlar dileriz.

Bu Yazıyı Paylaş
Diğer Lezzet Bilgileri

Sağlıklı yaşam, dengeli ve sağlıklı beslenmeye dair daha fazla bilgi için diğer yazılarımızı okuyabilirsiniz.